Blogul: de ce?

Am primit această leapşa drăguţă despre blog şi blogger de la Anca. Leapşa e lansată de ea însăşi, deci să spunem că fac parte cumva din prima “tură” de oameni care o să răspundă la ea. Iaca:

1. Când ai început să scrii online? Am început în 2008 când mi-am făcut primul blog, pe care am scris până de curând. Pe parcurs, a apărut şi Superbadgirls, pe care scriu împreună cu o prietenă, deşi mai rar decât mi-aş dori, iar de o lună de zile sunt mândra posesoare a acestui blog.

2. Ce te motivează să scrii pe blog? Îmi place să pun pe hârtie idei, opinii, lucruri noi pe care le aflu şi care mi se par interesante şi să le împart cu alţii. În plus, trebuie să mărturisesc că acum câţiva ani, la întrebarea “Ce vrei să te faci când vei fi mare?” răspundeam “Jurnalistă.” Deci e şi un mod de a compensa faptul că, cel mai probabil, nu voi ajunge.

3. Cum reacţionezi la comentarii negative? Atât timp cât vor fi scrise decent şi autorii lor vor da dovadă de respect şi civilizaţie, le voi răspunde în aceeaşi manieră; nu se poate să avem toţi aceeaşi părere. Am folosit viitorul pentru că momentan blogul e la început, deci nu am avut încă parte de astfel de comentarii 🙂

4. Care a fost ideea iniţială de la care ai pornit? Blogul de faţă a apărut în momentul în care am simţit că nu mă mai reprezenta celălalt. Acela era un fel de jurnal online, de aceea nici nu scriam regulat pe el. Acesta se vrea puţin diferit, nu o să mai fie chiar atât de personal, ci o să cuprindă articole din mai multe categorii.

5. Ce fel de linkuri ţii în blogroll? Ţin doar linkuri către blogurile pe care le citesc constant şi nu sunt adepta sistemului “te pun în blogroll, dar apoi mă pui şi tu.” Te pun în blogroll pentru că îmi place ce şi cum scrii şi nu e obligatoriu ca sentimentul să fie reciproc.

6. Cum te-a schimbat pe tine blogul? Mă ajută să-mi pun ideile în ordine şi îmi solicită imaginaţia, fiind şi un exerciţiu de exprimare în acelaşi timp.

7. Ce aşteptări ai în viitor de la blogul tău? Îmi doresc să-l “populez” cu informaţii interesante şi articole drăguţe şi să-mi îmbunătăţesc scriitura. Aaa, îmi doresc să mai apară o nouă categorie, cea de recenzii de cărţi; cu alte cuvinte, îmi doresc să citesc mai mult, ca să am material.

8. Cât despre cititorii/vizitatorii acestui blog? Le mulţumesc că trec pe aici şi sper să se înmulţească 😛 şi să se facă auziţi (dacă doresc) prin comentarii.

Leapşa merge mai departe la Anca (Miscellaneous11) şi la oricine mai trece pe aici şi vrea s-o preia.

Cheers!

Sursa foto.

4 thoughts on “Blogul: de ce?

  1. Miss I. says:

    Iulia, nu ţi-am spus niciodată? Am avut o perioadă când eram mică, până prin clasa a VI-a cred, cam aşa. Nu e vorba doar de lipsa de dorinţă, sunt mai multe motive, mai vorbim despre asta 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s