Rory Gilmore 2.0

Io-s asta. Pe serioase. Da, bine, ştiu că nici nu semăn, nici n-am aşa multe cărţi la activ ca ea. Nici nu mă duc la Yale şi nici Prius n-am primit cu ocazia facultăţii. Păi deh, poate primeam dacă mă duceam la Yale. Hai că deja vorbesc prostii.

De ce mă simt eu ca Rory Gilmore? Păi pentru că cine a văzut serialul ştie că fata vine din vacanţă şi plănuieşte o săptămână de petrecut cu maică-sa înainte de facultate. Filme, muzică, pizza, plimbări, chestii d-astea mişto de le făceau ele. Numai că găseşte o foaie pe care o rătăcise şi care zice că trebuie să plece în două zile. Şi s-a dus pe apa sâmbetei săptămâna aia minunată. Şi începe febra bagajelor: saltea, aşternuturi, haine, obiecte de igienă, de uz personal, papetărie şi aşa mai departe. E un episod tare savuros, nişte crize de timp şi de nervi, e interesant.

E, cam aşa sunt şi eu acuma. Azi am fost să-mi iau în primire camera de cămin şi miercuri plec de tot. Şi sunt tot într-o zăpăceală, noroc că sunt aproape de Bucureşti şi dacă uit ceva care îmi trebuie urgent mă pot întoarce repede. Atâta-mi mai trebuia, la starea în care mă aflu acum, să mai fiu şi de pe la Baia-Mare sau aşa ceva. Nu ştiu ce am pregătit şi ce nu, nu ştiu ce mai am de luat, nu ştiu cum or să fie primele zile şi cât o să dureze până mă “settle in”, înţelegeţi voi. Plus de asta, mi-e un somn din ăla crunt de abia văd tastele şi nu-mi prea aud gândurile aşa că dacă am scris prostii şi v-am zgâriat creierul, cer iertare de pe acum 🙂

Uite că v-am zis că-s obosită şi ameţită: mă mai simt ca Rory pentru că şi eu îmi închipuiam ultima săptămână acasă cam altfel, tot nişte zile pline de me&mom, dar din păcate n-am avut timp pentru asta, aşa că rămân cu vrutul, cu închipuitul şi cu speranţa că recuperăm în vreun weekend prelungit. Promit totuşi că n-am s-o chem să doarmă cu mine cum a făcut Rory cu Lorelai. De fapt, nici n-am avea unde, că eu n-am saltea în plus şi mai dorm şi-n patul de sus. A, da, că asta nu v-am zis. Dorm sus şi nu mă deranjează prea tare, deşi preferam jos; sper numai să nu mă sufoc, vă povestesc altă dată de ce.

Bine, dacă aţi înţeles ceva din textul ăsta sunteţi nişte şmecheri şi meritaţi un premiu, numai că n-am ce să vă dau, dar să ştiţi că meritaţi. Voi să aveţi o seară magnfică, eu merg să mai scot nişte haine de la spălat şi pe urmă mă prăbuşesc în pat. Aştept să dorm cum aşteaptă copiii vacanţa ca să mai bată mingea pe maidan. Sau în spatele blocului meu ca să-mi facă mintea bucăţele. Înţelegeţi voi.

Vreţi să vă salut în engleză, ca Rory, dacă tot mă dau dublura ei? Mbine, sunt prea obosită ca să mă-mpotrivesc. Good night, sleep tight!

P.S. Aţi văzut ce bună-s? Mor de oboseală şi tot fac rime. E ceva de speriat cu mine, mi-e să nu mă deochi 😆

8 thoughts on “Rory Gilmore 2.0

 1. Claudia Mihalcescu says:

  Hai ma ce dulce ai fost! ❤ Sa nu iti uiti: pieptane, prosoape, lenjerie de pat, farfurie[farfurii], tacamuri, pahar, cana, hartie igienica, sapun, sampon, pijama, cel putin 3 outfituri, betisoare de urechi, tampoane, coli, mape, perna [?], pilota [?], veioza, incarcatorul de la telefon. Daca imi mai aduc aminte iti mai spun. Daca uiti ceva, imi spui, ca iti aduc eu sambata. Si nu te alarma, e bucuresti…E plin de supermarketuri de unde iti poti lua cele necesare. Go get them, girl!

 2. Gabriel says:

  Buna. Ai idee daca ma pot inscrie la noxa d daca eu sunt la politehnica? Am auzit lucruri bune despe caminul acesta si sincer nu as vrea sa imi incerc norocul la regie… Deci pot? Si daca da, cat costa?

  • Miss I. says:

   Teoretic și legal, nu 🙂 Dar, așa cum probabil îți închipui, sunt oameni care n-au locul în cămin pe drept. Dacă ești dispus să dai banii și să-ți asumi riscul, îți poți cumpăra loc. Ce pot să-ți spun e că anul ăsta au fost însă vreo două controale serioase, au fost ceva omuleți dați afară.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s