Pentru ea

La mulți ani, doamnelor și domnișoarelor! Să fiți sănătoase și iubite! Fiți puternice, dar și sensibile, fiți independente, dar lăsați-i și pe ei să aibă grijă de voi! Și dacă nu au, plecați, pentru că meritați să fiți respectate și iubite.

Eu zic să fim mândre că suntem femei în fiecare zi. Pentru că putem fi feminine și-n fustă, dar și-n pantaloni, pentru că ne stă bine în rochie de seară, dar și-ntr-un tricou larg în care dormim noaptea, pentru că putem să ne băgăm sub pătură de frică la un film horror și să plângem de emoție la Titanic pentru a douăzecea oară. Pentru că putem să purtăm tocuri cu eleganță o zi-ntreagă și apoi să ne tocim adidașii pe banda de alergat, pentru că știm să folosim toate cremele, scruburile și măștile de păr, dar suntem capabile și să schimbăm un bec, la o adică. Pentru. că știm diferența între creion dermatograf, tuș de ochi și rimel și pentru că nu arătăm ca niște clovni când le folosim. Pentru că putem să ne dăm doar cu balsam de buze, dar știm să purtăm un ruj roșu și pentru că unghiile noastre cunosc mai multe culori de lacuri. Pentru că suntem noi, în fiecare zi!

Am primit pe Facebook o urare tare interesantă din partea unui băiat, chiar mi s-a părut inspirată și o împart cu voi: ”La multi ani, fetelor! Sa aveti parte de baieti care va strica rujul de pe buze si nu rimelul de la ochi!”

Și pentru ea, cea mai importantă femeie din viața mea:

So Mother, I thank you
For all that you’ve done and still do
You got me, I got you
Together we always pull through!

Advertisements

2 thoughts on “Pentru ea

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s