Nu ești sexy

Nu, pisi, nu ești sexy când fusta ta are 20 de centimetri și abia poți să faci doi pași fără să-ți zărim fesele. Cu atât mai puțin murim noi, astelalte, de invidie când te vedem cu blugii ăia scurți și strâmți din care îți iese juma de cur  posterior. Și m-aș avânta să zic că nici pe bărbați n-ar fi nevoie să-i adunăm de pe jos.

Nu ești sexy când ieși ca o copie ieftină a lui Barbie pe stradă, cu trei sferturi de tub de gloss pe buze și tot blush-ul pe care l-ai găsit. La fel cum unghiile false de un kilometru lungime care nu te lasă să scoți banii din portofel când stai înaintea mea la coadă nu arată neapărat cât de îngrijită ești. Pot în schimb să ne sugereze faptul că nu ai ocupații foarte solicitante în rest.
Ar fi inutil, pisi, să vorbesc despre duck-face, pentru că toată lumea ți-a zis că nu ești sexy, dar probabil că din cauza cerceilor enormi, care în general sunt de proastă calitate și apoi și de prost gust, nu ai auzit prea bine și ai crezut că, dimpotrivă, toată lumea se topește când se uită la pozele tale.
Nu ești sexy nici când sclipești din cap până-n picioare ca pomul de Crăciun, de trebuie să-ntorc capul ca să pot vorbi cu tine fără să mă trezesc mai chioară decât sunt deja. Și știi când nu mai ești sexy? Când te duci la cumpărături cu un kil de fond de ten pe față, din care jumate îl lași pe hainele probate și necumpărate. Păi dacă eu vreau să-mi cumpăr o bluză, înseamnă că vreau o bluză, pentru machiaj mă duc la raionul de cosmetice. A, și nu mai cumpăra pantofi aiurea dacă nu știi când și cum să-i porți. Jignești și pantofii, și pe noi, alea de încercăm să-i purtăm ca niște ladies. 

Dar cel mai nesexy știi când ești? Când deschizi gura și te exprimi ca naiba. Când mă faci să râd pentru că tu chiar nu realizezi nota discordantă. Nu între cum arăți și ce spui, că aici concordanța e vizibilă pentru cine are ochi să vadă, ci între cum te vezi tu și cum ești de fapt.

Dar na, eu nu te judec, că n-am dreptul. Numa’ zic și eu așa, că parcă nu ești sexy.

Advertisements

10 thoughts on “Nu ești sexy

  1. Hihi, intru-totul de acord. As completa ca “nu esexy” nici cand isi pune haine cu doua numere mai mici pentru ca refuza sa accepte ca NU e un S… si daca reuseste sa incapa in ele, nu or sa o faca sa fie. Mai putin Mc, insa… :)))

  2. Ei, și tu acuma te iei de fetele cu ștaif ale României. Una peste alta, să știi că ține mult și de tipa pe care-i aplicată fusta aia. Ține mult de ceea ce debitează când deschide gura.

    • Sigur, e suuuper important ce zice. Că există și varianta inversă, pe afară e vopsit gardul și înăuntru…leopardul 😆

      (Scuze, ți-a intrat inițial în spam comentariul, nu știu de ce.)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s