Dacă ar durea prostia…

Din categoria ”unii oameni n-a trebui lăsați liberi pe stradă” (oricât de rea aș părea), vă prezint ce am învățat aseară de la niște …domni, când tot ce-mi doream era să beau un vin fiert cu niște prietene. Cu bulinuțe, în ordine aleatoare:

 • Nu se poate să decizi singură că nu-ți place pâinea. Sigur ți-a spus cineva. În plus, ”e o nesimțire să spui că nu-ți place pâinea”. Mi s-a explicat că nu am de ce să mă simt lezată, nu e același lucru cu ”ești nesimțită”. M-am liniștit.
 • Oamenii care fumează sunt mai puternici decât cei care nu fumează. Am întrebat dacă fizic sau emoțional, dar nu mi s-a lămurit problema.
 • Dacă stai pe Calea Victoriei ești dinamovist. Cum de ce? Pentru că ești aproape de stadion, aparent.
 • Dacă ai facultate, e obligatoriu să primești salariu mai mare, chiar dacă lucrezi la covrigi în piață.
 • Anglia are regină, prin urmare nu se află în Uniunea Europeană. Nu contează că regat e și în Spania, ”acolo e altcevaaa”. Nici Belgia nu face parte din UE, că nu e ca și cum a fost printre membrii fondatori.
 • Ar trebui să beau cafea la expresor. Cafeaua la ibric nu e bună, adică e bună doar pentru oamenii bătrâni. Și, în plus, microbii de pe ibric nu se transformă în E-uri?
 • Dacă ești din provincie, nu ai ce căuta în București la plimbare decât dacă ai foarte mulți bani. Altfel ce faci, mănânci la KFC, bei o cafea și pleci acasă?
 • Carnea de pui este mai grasă decât cea de porc. Și sunt tare curioasă cum arată ceafa de pui, cică există.

Dacă vă gândiți că fabulez, vă rog să mă credeți pe cuvânt că nu. Nici mie nu-mi venea să cred, dar da, acești oameni există. Poartă tricouri cu imprimeuri lucioase, au lanț de aur de-un deget grosime la gât, vorbesc tare și nu acceptă că n-ai chef să vorbești cu ei.
Pe de altă parte însă, au momente de self-consciousness : ”Bă, ce dracu, ești prost? Tu nu vezi că fetele astea sunt mult peste noi?”

Săptămână faină să avem, zic! 🙂

Advertisements

5 thoughts on “Dacă ar durea prostia…

 1. Aceiasi faza cu Belgia au mai patit-o si altii intr-un mod similar. O cunostinta suna la RDS sa afle tarifele pentru a suna in UE. Si i se zice X centi pe minut oriunde in UE. Ca sa o verifice pe domnisoara de la RDS o intreaba: dar in Belgia? La care ea: ah, nu, in Belgia-s alte tarife. :))

  • Vai, cât de bună e asta 😆 Mă gândesc că aș putea face și eu asta la un moment dat ca să mă distrez. Dacă însă tipa știe, nu-mi rămâne de făcut decât să spun ”Scuze, voiam să spun Elveția”, ca să nu mă fac eu de râs 😆

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s