Azi, un pic de excelență

În ciuda unei perioade mai aglomerate, e o chestie despre care trebuie să povestesc, fiindcă într-adevăr merită. Dacă aș sta să scriu despre toate proiectele din VIP, mi-ar lua o veșnicie, pentru că sunt multe, și frumoase, și dragi, și făcute cu suflet și pasiune, încât n-aș putea eu să pun în cuvinte tot ce înseamnă ele. Dar trebuie să însemnez totuși undeva cât de fain e Studentul Anului.

Spre proiectul ăsta, o mână de oameni și-au canalizat toată energia în ultima perioadă; oameni care mănâncă și dorm când apucă, dar zâmbesc mereu de dragul lui. Poate că Studentul Anului vine așa, să încununeze toate proiectele noastre și să arate, încă o dată, că asta cu ”Credem în oameni excepționali!” nu e doar așa de dragul marketingului și de a avea ce pune pe roll-up.
Pe scurt, e proiectul ăla care nu-și propune să te învețe ceva, ci își propune să te premieze. Studentul, așa cum e el alintat în VIP, vine să spună: ”Băi, uite câte chestii mișto știi și câte poți face dacă-ți pui puțin mintea la contribuție! Ia scrie-le tu pe o foaie, dă-le să le vedem și noi îți dăm un premiu. La gală. Da, îmbrăcați frumos.”
Acum, faptul că oricum o să înveți multe dacă participi la competiție, asta e altă treabă. Normal că e o competiție, oricât ne-am dori noi să fie altfel, nu putem avea decât un student al anului. Pe fiecare categorie, e drept. Dar despre categorii, în ce constă proba, termen limită și alte chestii organizatorice și obiective se poate citi pe larg AICI .

Eu nu vreau și nu pot să fiu altfel decât subiectivă. Deși nu-l organizez eu, mi-e tare drag și mă bucur că avem ocazia să cunoaștem tineri faini, cu potențial și cu dorința de a se perfecționa și să le arătăm că-i apreciem. Știu că asta îți dă curaj să mergi mai departe, chiar dacă mediul în care activezi nu e mereu cel ideal.

Așa că, studentule, ce zici, n-ai vrea să fii tu studentul anului? 

Advertisements

2 thoughts on “Azi, un pic de excelență

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s