Superscurt pe doi

Acum doi ani, tot în perioada asta, mă înhămam la o activitate destul de solicitantă, ce avea să se întindă pe vreo două luni și avea să culmineze cu un eveniment fain în Berăria H. Mi-am adunat energiile, m-am rugat în fiecare seară la zeul creativității, am scris articole pe fugă, înainte să plec cu fetele să vedem ”The Lobster” în primul rând la CinemaPro, dar am petrecut și ore bune încercând să găsesc cuvintele potrivite pentru altele.

E adevărat că mi-au cam ruginit instalațiile, că deși nu eram vreo expertă nici atunci, măcar aveam mai mult exercițiu. Dar e la fel de adevărat că atunci pe lângă job și viață personală, aveam și facultate și tot am reușit să fiu finalistă și să mai și câștig o probă. La fel cum e foarte adevărat și că în ultimul an am trăit mult, mult mai mult decât am făcut-o în orice alt an de până acum. Am crescut, m-am schimbat, am suferit, m-am maturizat și mai mult (nu, nu-mi vine nici mie să cred că e posibil), dar în același timp am reușit să-mi accesez resurse neștiute de chef de viață și de joacă. Toate astea ar trebui să se constituie într-un avantaj pentru ediția din toamna asta, ediție pentru care am să-mi setez obiective doar în agenda mea personală.

Acestea fiind spuse, să ne ascuțim creioanele, să ne așezăm la linia de start și să așteptăm să curgă probele, una câte una până la Gală. Ah, da, eu mă înscriu la SuperBlog 2017, ediția lungă. Pentru detalii în cifre, istorie, probe, sponsori, premii, pentru testimoniale, regulament și înscrieri, aruncați o privire pe site, poate vă convinge să vă faceți cont. Dacă nu, cu atât mai bine, mai multe premii multă bere la Gală pentru noi.

Over and out.

Advertisements

2 thoughts on “Superscurt pe doi

  1. Echipa SuperBlog says:

    Bun venit in SuperBlog 2017!
    Multumim pentru inscriere si atentia acordata competitiei noastre.
    Iti amintim ca maine, 26 septembrie, se lanseaza prima proba. Daca doresti sa primesti probele in inbox si sa nu ratezi niciuna, te poti abona la newsletterul nostru.
    Te asteptam cu drag si iti dorim mult succes! Sa ai o toamna creativa si bogata in premii! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s